PALVELUT

Jooga ja luova maalaus -kurssi - Joogast

JOOGA JA LUOVA MAALAUS - kurssi

 

Tällä kurssilla sukellamme sisäisen luovuuden lähteille
erilaisten harjoitteiden avulla. Maalaamisen lisäksi vapautamme kehon energioita jooga- ja hengitysharjoituksilla, ja käytämme luovaa kirjoittamista mielikuvituksen virkistämiseksi.


Kurssille tarvitset akvarelli- tai akryylivärit, vesipurkin ja
siveltimet, mielellään vähintään A3 kokoisen maalauslehtiön
ja/tai edullisia pahvipohjia 12 kpl.
Lisäksi kynät ja kirjoitusvihko.


Kurssi järjestetään viikonloppukurssina:
Pe 17-20
La 10-15
Su 10-15 

Reikihoito

REIKIHOITO

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto ja henkisen kasvun työkalu.

Sana reiki muodostuu sanoista Rei, henki ja Ki, elämänenergia.

Reiki on energiahoito, joka rentouttaa,rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Hoidon aikana hoitaja välittää energiaa, joka virtaa ulkopuolelta hänen kauttaan, hoitaja ei luovuta omaa energiaansa.

Yksinkertaisimmillaankin reikihoito on syvästi rentouttava hoito, parhaimmillaan se avaa kehon tunnelukkoja ja saa energian virtaamaan kehossa vapaammin. Olo on rennompi, vapautuneempi ja energisempi. Tämä riippuu paljon asiakkaan tilasta ja siitä kuinka vastaanottavainen hoidolle keho ja mieli on.

yinjooga

YINJOOGA

Kiinalaiseen lääketieteeseen ja taolaiseen filosofiaan
pohjautuvassa yinjoogassa tehdään kehoa avaavia ja rentouttavia asanoita, joissa ollaan 1-5 min. 

Harjoitus keskittyy erityisesti kehon osiin, joissaon paljon sidekudosta: selkäranka, selänlihakset, lantio ja jalat.

Harjoitus keskittyy irti päästämiseen niin kehon kuin mielen osalta. 

Yinjooga sopii kaikille. Tämä avaava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa. 

Kundaliinijooga

KUNDALIINIJOOGA - viikkotunti

 

Kundaliinijoogasta sanotaan, että se on lempeää tietoisuuden joogaa.

Harjoituksen aikana kehoa ja mieltä rauhoitetaan liikesarjojen avulla ja hengitysrytmiä vaihtelemalla. Tunti päättyy meditaatioon ja koko kehon rentoutukseen. 

Voit osallistua tunneille, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa joogakokemusta.

Ota tunnille mukaan oma matto ja päälle rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua.

1 kerran konsultaatio

1 KERRAN KONSULTAATIO

 

Tapaamisessa käymme läpi  elämäntilannettasi ja asioita, jotka tällä hetkellä vaativat huomiota.

Tapaamisen jälkeen saat oman, henkilökohtaisen 40 päivän joogaohjelman, joka on räätälöity elämäntilanteesi mukaan sinulle työkaluksi ja avuksi. 

 

Kun varaat ajan, lähetän sinulle etukäteen kyselylomakkeen, jolla kartoitan mietteitäsi elämästäsi juuri nyt.

Näyttökuva 2020-12-30 kello 15.12.19.p

TIE TASAPAINOON

Tie tasapainoon -kurssi on Inderjit Kaur Khalsan luoma konsepti, ja se on jatkoa Chakrapolku-kurssille. Kun seitsemän ensimmäistä chakraa sijoittuvat meidän fyysiseen kehoon, selkärangan tietämille vertikaalisesti, niin kymmenen energiakehoa ulottuvat fyysisen kehon sisälle ja siitä ulospäin horisontaalisina kehinä. Fyysinen keho, joka on kehoista konkreettisesti näkyvin on yksi meidän kymmenestä energiakehostamme, se on keho numero viisi.


Tie tasapainoon -kurssilla syvennämme tietoisuutta käsittämään laajempia kokonaisuuksia kuin mitä Chakrapolulla käsittelimme. Kun Chakrapolku-kurssilla opiskelimme tunnistamaan kehon viestejä chakratuntemuksen avulla, niin tällä kurssilla opimme ymmärtämään itseämme universaalissa konseptissa. Keitä me olemme, mistä tulemme ja miksi olemme täällä, miksi juuri nyt? Opimme ymmärtämään elämän ja kuoleman mysteeriä. Mitä on pelko, mistä se kumpuaa, entä mitä meille tapahtuu kun poistumme kehostamme?

 

Tällä kurssilla perehdymme kymmeneen energiakehoon sekä numerologiaan. Aikaisempaa kokemusta kundaliinijoogasta ei tarvitse olla, on kuitenkin hyvä jos olet jo ennen tätä perehtynyt henkisyyteen tai joogaan jossakin toisessa muodossa. Jos tämä on sinulle ensimmäinen askel joogan maailmaan niin suosittelen Chakrapolkukurssia ennen Tie tasapainoon-kurssia.
 

Olen saanut luvan ja pätevyyden opettaa Inderjitin Tie tasapainoon kurssia omille oppilaille Inderjitin vuoden kestävässä joogaopettajakoulutuksessa.

Kundaliini yinjooga kombo

KUNDALIINI / YINJOOGA -KOMBO - viikkotunti

 

Tunnilla on kundaliinijoogasta tuttuja liikkeitä, jotka painottuvat selkärangan lämmittämiseen ja liikuttamiseen. Yinjoogasta tutuissa lempeissä asennoissa pysytään muutaman minuutin ajan kerrallaan. Kokonaisuudessaan tunti on hitaampitempoinen kuin kundaliinijoogatunti.

Voit osallistua tunneille, vaikkei sinulla olisi aikaisempaa joogakokemusta.

Ota tunnille mukaan oma matto ja päälle rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua.

3 kerran konsultaatio

3 KERRAN KONSULTAATIO JA HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS

 

Kolmen kerran  konsultaatioon kuuluvat keskustelu,  joogaohjaus ja reikihoito.

Kolmannen tapaamisen jälkeen saat vielä oman, henkilökohtaisen 40 päivän joogaohjelman, joka on räätälöity elämäntilanteesi mukaan sinulle työkaluksi ja avuksi.

Kun varaat ajan, lähetän sinulle etukäteen kyselylomakkeen, jolla kartoitan mietteitäsi elämästäsi juuri nyt. Nämä kolme aikaa kannattaa varata melko lähekkäin, esim. viikon välein.

Joogastudio Dali - Chakrapolku

CHAKRAPOLKU

Chakrapolku on Inderjit Kaur Khalsan luoma konsepti, joka on löytöretki itseen, oman voiman, luovuuden sekä rauhan löytämiseen kundaliinijoogan, meditaation sekä hengitysharjoitusten avulla.

 

Kurssin ajan tutkimme itseämme, opimme löytämään niitä asioita, joista iloitsemme ja katkaisemaan energisiä siteitä siihen mikä vielä estää meitä liikkumasta kohti omia unelmia. Jos haluat aktivoitua päästäksesi johonkin tiettyyn tavoitteeseen tai päämäärään niin Chakrapolku on työkalu siihen. Se ohjaa ajatuksesi ilon ja valon suuntaan, tämä taas poistaa esteitä tieltäsi.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syventää itsetuntemusta ja oppia chakratuntemuksen avulla kuulemaan kehon aluksi hiljaisia ja myöhemmin jopa äänekkäitä viestejä. Nämä viestit ilmenevät usein fyysisinä oireina ja lopulta jopa sairastumisena.

 

Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta joogasta niin se ei haittaa, koska harjoitukset ovat yksinkertaisia. Opettajanasi olen tukenasi koko kurssin ajan.

Olen saanut Inderjitin vuoden kestävässä joogaopettajakoulutuksessa pätevyyden ja luvan opettaa Chakrapolkua eteenpäin omille oppilaille.


Tervetuloa matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja omien unelmien ja tavoitteiden saavuttamista!